ČÁPÁTÍ - indické placky
Suroviny pro přípravu jídla:
50 dkg hrubé mouky, olej,voda a sůl
Postup přípravy jídla: ČÁPÁTÍ - INDICKÉ PLACKY
ČÁPÁTÍ - INDICKÉ PLACKY -z 50 dkg hrubé mouky,1 lžíce oleje,vody a soli vypracujeme tuhé těsto.Vyválíme tenké placky a pečeme(na pánvi nebo v troubě)po obou stranách.Hotové můžeme natřít margarínem nebo tence potřít kvalitním olejem.
Komentáře
Přehled komentářů
existují i indické placky bramborové? V našem městě je indická restaurace a tam je dělají
Indické placky
(Moník, 10. 1. 2009 19:01)Obyčejná indická placka ( připravovaná hlavně v chudinských čtvrtích) je opravdu jen z těchto surovin, najdete jí i v nějakých kuchařkách, to co jíte v restauracích opravdu bude nějaká delikatesa .-)
Mno
(Martin, 10. 1. 2009 14:49)to je recept. Hruza. Indicke placky jsou v indickych restauracich naprosta delikatesa a vy to tady popisujete tremi vetami. Z tohodle urcite indicka placka nevznikne
placky
(jana, 11. 8. 2009 12:00)